Kuolemasimulaattori esiteltiin Kiinassa – tällaista ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Window of the World -huvipuistossa on otettu käyttöön uudenlainen simulaattori. Huange Weipingin ja Ding Ruin suunnittelema kuolemasimulaattori demonstroi nimittäin jatkossa asiakkaille, miltä kuolema ja uudelleen syntyminen näyttää.

Uteliaat huvipuiston vieraat voivat 35 euron hintaan testata kuolemaan ja uudelleen syntymiseen liittyvät vaiheet Samadhi -laitteessa. Mirror-lehden mukaan simulaatio alkaa pelillä, jossa vieraat yrittävät vältellä kuolemaa. Tavalla tai toisella pelaajat ”kuolevat” simulaatiossa ja siirtyvät krematorioon tuhkattavaksi.

4D-simulaattorissa vieraat siirtyvät tuhkattavaksi suureen elokuvasaliin, jossa 3D-elokuvan muodossa demonstroidaan krematorion hehkua ja liekkejä. Kokemus huipentuu kuumuudella, sillä huone lämmitetään 40 celsiusasteeseen.

Krematoriosta vieraat päätyvät suureen keinotekoiseen kohtuun, jossa he voivat kokea sen, miltä äidin vatsassa oleminen tuntuu. Sen jälkeen vieraat putkahtavat takaisin maailmaan uudelleen syntyneenä. Huvipuiston mukaan simulaattori voi olla samaan aikaan hauska, kiinnostava ja henkinen kokemus. Jää nähtäväksi tuleeko simulaattorista menestys.