Ikimuistoinen kosinta koulutunnilla – oppilaat mukana juonessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonathan Holt on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän kosii tyttöystäväänsä. Jonathan ja hänen tyttöystävänsä Iris ovat kummatkin opettajia samassa koulussa, ja mies sai naisen opettaman luokallisen oppilaita mukaan järjestämään kosintaa.

Jonathan asensi naisen luokan perälle videokameran ja ohjeisti oppilaille, miten heidän tulee toimia, kun Iris saapuu luokkaan. Oppilaat kosivat Jonathanin antamien tikkarisormusten avulla yksitellen Iristä, kunnes nainen oli ympäröity oppilailla ja saarrettu luokan etuosaan.

Iris yllättyy, kun Jonathan tulee hänen luokkaansa, polvistuu naisen eteen ja kosii häntä kaikkien oppilaiden edessä. Iris vastaa kosintaan myöntävästi. Naisen työpäivä muuttui varmasti melko paljon paremmaksi tämän tunnin jälkeen.