Pizzanhimoinen paviaani murtautui henkilöautoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi autollista turisteja oli ajelemassa Etelä-Afrikassa. He näkivät tiellä paviaaneja, joten he päättivät pysähtyä autolla tien sivuun katsomaan eläimiä lähempää, mikä oli virhe. Paviaanit haistivat autosta tulvivan ruoan tuoksun.

Autot eivät olleet paviaaneille mitään uusia menopelejä ja ne saivatkin auton ovet nopeasti auki. Paviaanit olivat ilmeisesti haistaneet autossa olleen herkullisen pizzan, minkä vuoksi yksi paviaaneista päätti toimia nopeasti.

Paviaani riuhtaisi auton oven auki, meni autoon väkisin ja tuli sieltä nopeasti ulos riuhtaisemalla pizzalaatikon takapenkillä istuvan henkilön käsistä. Tilanne tallentui takana tulevan seurueen kameraan ja he nauroivat katketakseen nähdessään, minkä saaliin paviaani edellä olevasta autosta sai.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.