Leila K tekee paluun – festarikeikoille Suomeen!

Festarit · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenien karuimmista artistikohtaloista nähtiin 1990-luvulla Ruotsissa, kun supersuosioon noussut Leila K päätyi lopulta päihderiippuvaiseksi kodittomaksi asumaan siltojen alla. RantaRock-tapahtumassa Vaasassa aikoinaan esiintynyt tähti tekee nyt kuitenkin yllättävän paluun.

Leila K nousee nimittäin lavalle Dennis Pop Awardseissa Tukholmassa kesäkuussa. Sen jälkeen hän saapuu esiintymään suomalaisilla festivaaleilla. Leila K nähdään Himos Juhannuksessa, Jysärissä, Tammerfesteillä ja Kuopio RockCockissa. Leila K tunnetaan jättihiteistään Got to Get, Electric, Open Sesame ja C’mon Now. Paluukeikoilla hän esiintyy yhdessä rap-duo Rob’n’Raz kanssa.

– On hauskaa kohdata jälleen yleisö. Minulla on mukanani Rob’n’Raz, joten tästä tulee mieletön aikamatka – johonkin uuteen! Leila K kommentoi.

Viimeisimmällä Suomen visiitillään Vaasan Rantarockissa vuonna 1995 Leila K päätyi ravintolasta putkaan ja ensimmäisellä lennolla takaisin kotimaahan. Tähden tie ei ole ollut viime aikoina ruusuista, mutta nyt hänen elämässään koittaa uusi alku. Mitä tällä kertaa onkaan odotettavissa, jää nähtäväksi.

Uusimmat