Leila K tekee paluun – festarikeikoille Suomeen!

Festarit · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenien karuimmista artistikohtaloista nähtiin 1990-luvulla Ruotsissa, kun supersuosioon noussut Leila K päätyi lopulta päihderiippuvaiseksi kodittomaksi asumaan siltojen alla. RantaRock-tapahtumassa Vaasassa aikoinaan esiintynyt tähti tekee nyt kuitenkin yllättävän paluun.

Leila K nousee nimittäin lavalle Dennis Pop Awardseissa Tukholmassa kesäkuussa. Sen jälkeen hän saapuu esiintymään suomalaisilla festivaaleilla. Leila K nähdään Himos Juhannuksessa, Jysärissä, Tammerfesteillä ja Kuopio RockCockissa. Leila K tunnetaan jättihiteistään Got to Get, Electric, Open Sesame ja C’mon Now. Paluukeikoilla hän esiintyy yhdessä rap-duo Rob’n’Raz kanssa.

– On hauskaa kohdata jälleen yleisö. Minulla on mukanani Rob’n’Raz, joten tästä tulee mieletön aikamatka – johonkin uuteen! Leila K kommentoi.

Viimeisimmällä Suomen visiitillään Vaasan Rantarockissa vuonna 1995 Leila K päätyi ravintolasta putkaan ja ensimmäisellä lennolla takaisin kotimaahan. Tähden tie ei ole ollut viime aikoina ruusuista, mutta nyt hänen elämässään koittaa uusi alku. Mitä tällä kertaa onkaan odotettavissa, jää nähtäväksi.