Samantha Hoopes upeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta kotoisin oleva mallikaunotar Samantha Hoopes tunnetaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotisjuhlanumerosta ja Maxim-miestenlehden sivuilta.

Splash
Splash

Nyt Samantha Hoopes on osallistunut Los Angelesissa Entourage-elokuvan ensi-iltajuhliin, joihin hän oli pukeutunut erääseen illan näyttävimmistä iltapuvuista. Asussa oli yhdistetty niukka cocktail-mekko iltapukumaiseen laahukseen, jolloin tulos oli sekä rohkea että tyylikäs.

24-vuotias Samantha Hoopes valittiin Maxim-lehdessä maailman 18. kuumimmaksi naiseksi vuonna 2014. Mallintöiden lisäksi Elite LA:n ja Select Model Management Londonin listoilla oleva neitokainen on opiskellut liiketaloutta ja kinesiologiaa Penn Staten yliopistossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash