Samantha Hoopes upeassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta kotoisin oleva mallikaunotar Samantha Hoopes tunnetaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotisjuhlanumerosta ja Maxim-miestenlehden sivuilta.

Splash
Splash

Nyt Samantha Hoopes on osallistunut Los Angelesissa Entourage-elokuvan ensi-iltajuhliin, joihin hän oli pukeutunut erääseen illan näyttävimmistä iltapuvuista. Asussa oli yhdistetty niukka cocktail-mekko iltapukumaiseen laahukseen, jolloin tulos oli sekä rohkea että tyylikäs.

24-vuotias Samantha Hoopes valittiin Maxim-lehdessä maailman 18. kuumimmaksi naiseksi vuonna 2014. Mallintöiden lisäksi Elite LA:n ja Select Model Management Londonin listoilla oleva neitokainen on opiskellut liiketaloutta ja kinesiologiaa Penn Staten yliopistossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat