Samantha Hoopes ei kangasta tuhlannut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain Pennsylvaniasta kotoisin oleva mallikaunotar Samantha Hoopes tunnetaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron 50-vuotisjuhlanumerosta ja Maxim-miestenlehden sivuilta. Viime aikoina hän on alkanut saada jalansijaa julkkismaailmassa.

Splash
Splash

Nyt Samantha Hoopes on osallistunut Hollywoodissa Magic Mike XXL -elokuvan ensi-iltabileisiin. Hän saapui Kiinalaisen teatterin punaiselle matolle todella näyttävässä iltapuvussa, jossa ei kangasta liikoja tuhlattu.

Samantha Hoopes valittiin Maxim-lehdessä maailman 18. kuumimmaksi naiseksi vuonna 2014. Mallintöiden lisäksi Elite LA:n ja Select Model Management Londonin listoilla oleva neitokainen on opiskellut liiketaloutta ja kinesiologiaa Penn Staten yliopistossa.

Splash
Splash
Splash
Splash