Miehen hiusvideosta tuli jättihitti – naiset ymmärtävät syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkko on pullollaan erilaisia videoita, jotka sisältävät kauneudenhoitoon liittyviä ohjeita naisille. Monien maskeeraajien ja kampaajien tekemät meikki- ja kampaustutoriaalit ovat erittäin suosittuja ja antavat naisille uusia ideoita erilaisten tyylien suhteen.

Erään miehen tekemä hiustenlaittotutoriaali on kuitenkin saanut poikkeuksellisen suuren suosion. Mulheres Perfeitas on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa mies esittelee, miten helpon ja näyttävän nutturan saa tehtyä itselleen yhden hiuslenkin avulla. Mies tekee videolla saman nutturan useaan otteeseen eri tilanteissa, eri vaatteissa ja välillä myös lähestulkoon alastomana.

Veistoksellinen mies tekee hienon nutturan päälaelleen pitkistä hiuksistaan kieltämättä todella nopeasti, mutta se ei liene videon suosion salaisuus. Naiset ovat jakaneet innokkaana videota Facebookissa ja kehuneet miehen upeiden hiusten lisäksi hänen viekottelevaa sänkykammari-ilmettään ja hyvin piirtyviä lihaksiaan.

Quer aprender a fazer um coque samurai?Vem assistir o vídeo

Posted by Mulheres Perfeitas on Thursday, July 9, 2015

Katso video tästä.