Hausmylly-yhtyeen Enzo sairastui syöpään: ”En lähe tasan sytös-hoitoihin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyksekkäimpiin discoyhtyeisiin lukeutuvan Hausmylly-yhtyeen tähti Hannu ”Enzo” Pulkkinen on sairastunut syöpään. Hän kertoi saaneensa diagnoosin sekä eturauhas- että keuhkosyövästä. Samalla hän paljasti, ettei aio lähteä sytostaattihoitoihin.

– Jaahas paukahti syöpä meikäläisen eturauhaseen ja keuhkoihin. Ni no laulut on kohta laulettu mutta täysillä mennääm sain äsken diagnoosin kaikki keikat tehdään kun on sovittu ja myyty… Enzo kirjoitti avoimessa Facebook-viestissään.

Kaksi vuotta sitten saman yhtyeen toinen tähti Mika ”Micky” Kauppinen menehtyi 44-vuotiaana. Enzo viittaa viestissään ystävänsä poismenoon.

– Mikan vierellä tilaa vielä mullekin kiitos ja anteex mä en lähe tasan sytös-hoitoihin ja piste myllyn keikat tehdää kaatumatta jalkoihin yx meistä jo lähti suuren aukon sydämet jätti kaikki kätteli meidän Mika, Enzo jatkoi.

Hausmylly-yhtye nousi valtavaan suosioon vuonna 1990 julkaistun Schysteemi-albumin myötä. Yhtye on kokenut värikkäällä urallaan useita miehistönvaihdoksia ja keikkaillut ahkerasti tänäkin kesänä. Seuraavan kerran Hausmylly nousee lavalle lauantaina 25. heinäkuuta Äänekosken Bar Hurmoksessa ja 1. elokuuta Oulun Ysärifestareilla.