AL: Tampereelle avataan topless-parturi

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun alun laman kourissa Suomessa yritettiin saada asiakkaita baareihin ja pubeihin keinolla millä hyvänsä, ja silloin sai alkunsa topless-buumi. Pian jokaisessa kaupungissa ja kylässä oli ravintola, jossa tarjoilijat työskentelivät rinnat paljaana.

Topless-parturi Hotcuts Australiassa, kuva: Splash
Topless-parturi Hotcuts Australiassa, kuva: Splash

Tänään Aamulehti uutisoi, että Tampereelle ollaan avaamassa topless-parturia. 2010-luvun lama näkyy siis viimein vaatteiden riisumisena palveluammateissa. Syksyllä avattavaan parturiin on otettu mallia Australiasta ja parhaillaan parturi hakee työntekijöitä ja liiketilaa.

Työpaikkailmoitus on edelleen avoinna ainakin Työpaikka.fi-verkkopalvelussa, jossa haetaan ”kahta rohkeaa ja ennenkaikkea ammattitaitoista parturia toimimaan Tampereelle avattaan Topless-parturikampaamoon.”

Australiaan avattiin vuonna 2013 useita topless-partureita, joista tunnetuin lienee puolalaissyntyisen Wojtek Wasilewskin perustama Hotcuts.

Topless-parturi Hotcuts Australiassa, kuva: Splash
Topless-parturi Hotcuts Australiassa, kuva: Splash