Karmea pila: Mies heräsi moottorisaha kaulallaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuorten miesten automatka Norjasta Ruotsiin oli uuvuttanut yhden matkaajista. Miehen nukkuessa sikeästi auton etupenkillä, näki kuski tilaisuutensa tulleen. Hän viritti kameran kuvaamaan suunnittelemaansa jekkua.

Tuolissa nukunut Tom heräsi siihen, että Marius käynnisti hänen vieressään moottorisahan. Marius esitti, että hän oli seonnut ja aikoi kylmäverisesti murhata ystävänsä. Mies painoi moottorisahan terän Tomin kaulalle.

Kauhun vallassa Tom tarttui moottorisahasta kiinni ja työnsi sen pois. Hän nousi kuskin penkille ja poistui autosta. Marius huusi hänen peräänsä, että kyseessä oli pila. Daily Mail -lehden mukaan moottorisahassa ei ollut sahausterää, joten loukkaantumisen riski oli pieni. Sen sijaan sydänkohtauksen riski oli varmasti suuri.