Jalkafetissien unelmasivusto: Kuvia julkkisten jaloista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ohjelmoijana ja animaattorina työskennellyt Eli Ozer on luonut sivuston, jonne hän päivittää kuvia julkkisten jaloista. Wikifeet-sivuston kävijät voivat käydä arvostelemassa jalkoja niiden seksikkyyden ja kiihottavuuden perusteella.

Daily Mail -lehden mukaan sivustolla vieraillaan jopa 3,2 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Ozer muistuttaa, että sivustolla esiintyvien jalkojen on oltava vähintään 17 vuoden ikäiset.

Eli on ollut innoissaan sivuston menestyksestä ja nykyään myös käyttäjät voivat ladata kuvia sivustolle. Katsotuimpien jalkojen joukossa ovat muun muassa näyttelijätär Jennifer Anistonin, Mila Kunisin ja Emma Watsonin jalat.

Käyttäjät arvioivat jalkoja antamalla niille tähtiä. Yhden tähden saaneet jalat ovat rumat ja viisi tähteä saaneet jalat ovat upeat. Jaloista kiinnostuneet voivat liittyä veloituksetta sivustolle ja saada tietoa uusista kuvista.