Lehmät eivät väistäneet – juna suistui raiteiltaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Maaseudun läpi kulkeva juna on joutunut onnettomuuteen Kentissä, Britanniassa. Lauma lehmiä oli vaeltanut raiteille, eikä ne suostuneet väistämään, vaikka juna lähestyi niitä pillit huutaen. Äkillinen jarrutus johti siihen, että juna lopulta suistui raiteiltaan.

Metro-lehden mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa. Kentin pelastuslaitos evakuoi junasta 70 matkustajaa. Säikähdystä lukuun ottamatta kaikki matkustajat selvisivät rytäkästä ehjin nahoin.

Southeastern Trains -yhtiö järjesti matkustajille korvaavan kuljetuksen. Myöhemmin myös matkustajille selvisi junan suistumisen syy. Raiteilla ja sen läheisyydessä oli seisoskelleet lehmät olivat syypäitä onnettomuuteen. Junayhtiö kertoi junan törmänneen lehmiin, mutta tiedossa ei ole kuinka moni laumanjäsenistä loukkaantui tai menehtyi.