Viidakon tähtönen laihdutti 19 kiloa – silikonirinnat suunnitelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Marianne Kallio on tullut tutuksi monista realityohjelmista, kuten muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä. Taannoin esikoisensa synnyttänyt Marianne sai verkossa runsaasti kritiikkiä osallistuttuaan kirjan julkistusjuhliin.

Nyt Marianne kirjoittaa BlogBookin blogissaan hän on pudottanut huomattavasti painoaan ja suunnittelee samalla silikonirintojen hankkimista.

– Raskauden jälkeen olen pudottanut reilut 19 kiloa, mikä on iso urakka josta voi olla hyvällä omatunnolla ylpeä, Marianne Kallio kirjoittaa.

– Olen käynyt keskustelemassa plastiikkakirugin kanssa ja raskauden tuoman rintakudoksen lisääntymisen myötä on hyvä saada rintansa kuntoon. Niille jotka kovasti haluaisisvat määräillä mitä tuntemattomat ihmiset tekevät itselleen tämä on varmasti ”järisyttävä” tieto.