Huono päivä töissä? Katso ensin tämä kuva helikoptereista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sadattuhannet suomalaiset palasivat kesälomilta eilen maanantaina, joten monien tunnelmat eivät varmasti ole tällä hetkellä parhaat mahdolliset. Jos eilinen päivä meni niin sanotusti reisille, niin on hyvä tietää, että jossain meni vieläkin huonommin.

Australian Caboolturessa toimiva Airwork Helicopters julkaisi eilen Facebook-sivuillaan valokuvan tilanteesta, joka hakee vertaistaan. Alihankkijat olivat nimittäin menneet mokaamaan pahemman kerran ja laukaisseet palosammuttimet. Kyse ei ollut mistään pikkujutusta, sillä koko lentokonehalli vaahdotettiin ja kymmenen lentolaitetta hukkui vaahtoon.

– Sinullako huono päivä? Ajattelepa niitä Oklahoman kansalliskaartin sopimustyöntekijöitä, jotka laukaisivat vahingossa palosammuttimet ja vaahdottivat kymmenen lentolaitetta, kuvan yhteydessä todetaan.

Had a bad day? Spare a thought for the contract workers at the Oklahoma National Guard who accidentally set off the fire suppression system in the hangar and foamed 10 aircraft.

Posted by Airwork Helicopters on 2. elokuuta 2015