Paljastuskuvat julki! Kate Mossin aviomies pokasi Victoria’s Secret -mallin?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Kate Moss on viime aikoina ollut allapäin kriisiin ajautuneen avioliittonsa takia. Viikko sitten pariskunnan lähipiiristä kerrottiin, että parin avioliitto on ohi, vaikka avioeroa ei olekaan vielä haettu virallisesti.

Daily Mail -lehden mukaan Katen aviomies Jamie Hince odottaa, että hänen vaimonsa laittaisi avioeron vireille. Mies ei selvästikään usko enää avioliiton korjautumiseen, sillä hän on jo siirtynyt eteenpäin elämässään.

Jamien vihjataan vaihtaneen vaimonsa nuorempaan malliin. Kuvat Jamiesta ja Victoria’s Secret-mallista Jessica Stamista ovat levinneet verkossa. Pari hempeili julkisesti Los Angelesissa järjestetyn keikan jälkeen. Kuvien perusteella pari näyttäisi viihtyvän keskenään. Vaikuttaisi siltä, että on vain ajan kysymys, koska Kate Mossin ja Jamie Hincen avioero on virallisesti vireillä.

Splash
Splash
Splash
Splash