Vauvalla erikoinen ongelma – hiukset kasvavat valtavaa vauhtia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joillain lapsilla on jo syntyessään koko pään täydeltä hiuksia kun taas toisilla vauvoilla hiukset voivat kasvaa koko vauva- ja taaperoajan todella hitaasti. Puolivuotiaan Fergus Hillman -nimisen poikavauvan äiti väittää, että hänen lapsellaan on Britannian nopeiten kasvavat hiukset.

Fergus Hillmanilla oli paljon hiuksia jo syntyessään ja pojan äiti kertoo heidän suvussaan muidenkin syntyneen aina tuuheilla hiuksilla. Uusimman Hillmanin hiustenkasvuvauhti on kuitenkin ilmiömäinen. Fergus on vasta kuusikuukautinen, mutta hänen hiuksensa on pitänyt leikata jo kaksi kertaa tähän mennessä.

Hiusten voimakas kasvu oli tullut erityisesti esille, kun Fergus oli kuvattu kaksi viikkoa vanhemman Chloe-tytön vieressä. Chloella ei ole vielä juuri lainkaan hiuksia kun taas Fergusilla on edessään jo kolmas parturikäynti. Paksut hiukset saavat puolivuotiaan Fergusin näyttämään jo aivan taaperolta, vaikka poika onkin vasta vauva.