Ben Affleckin rakastajatar elää luksushotellissa – näyttelijän piikkiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollywoodin tähtipari Ben Affleck ja Jennifer Garner ovat hiljattain ilmottaneet eroavansa ja he hakevat parhaillaan avioeroa. Vaikka pariskunta on yrittänyt paikata välejään, on Ben Affleckin uskottomuuden paljastuminen ollut Jenniferille kova pala.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan avioliitto päättyi lopulta siihen, että Ben Affleck jäi kiinni suhteestaan parin lastenhoitajaan Christine Ouzounianiin. Affleck on jatkanut Christinen tapailemista senkin jälkeen, kun Jennifer erotti hänet.

InTouch-lehden mukaan Christine asuu tällä hetkellä Hotel Bel-Air -luksushotellissa. Kaunottaren hotellilaskut menevät Ben Affleckille. Vaikka tähtinäyttelijä on useita kertoja näyttäytynyt julkisesti Christinen kanssa avioeron jälkeen, on pari pitänyt matalaa profiilia.

On sanomattakin selvää, että suhteen paljastuminen on ollut Jenniferille järkytys, mutta lastensa vuoksi hän on yrittänyt pysyä hyvissä väleissä Benin kanssa.