Jennifer Anistonin ja Justin Therouxin unelmien häämatka – kohde paljastui!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Jennifer Aniston ja Justin Theroux menivät viimein naimisiin. 46-vuotias Aniston ehti olemaan kolme vuotta kihloissa 43-vuotiaan Therouxin kanssa ennen kuin he päättivät sanoa toisilleen tahdon. Pariskunnan Los Angelesin kodissa vietetyt häät olivat intiimit ja salaiset.

Juhlapaikalla pariskunnan Bel Airissa sijaitsevassa kartanossa olivat vain perhe ja läheisimmät ystävät. Läheisimpien ystävien piiriin kuuluu muun muassa näyttelijä Lisa Kudrow, Sia, Emily Blunt ja hänen miehensä John Krasinski sekä Ellen DeGeneres.

Nyt on paljastunut tuoreen avioparin häämatkakohde, joka on miljoonien ihmisten unelmakohde. Kyseessä on nimittäin Bora Boran paratiisisaaret Tyynellä valtamerellä, ja siellä sijaitseva Four Seasons -luksushotelli. Häämatkan kestosta ei ole vielä tietoa.

Splash
Splash