Lepakkoauto onnettomuudessa – suosittu Batman-imitaattori kuoli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Batman-imitaattorina tunnettu Leonard Robinson on kuollut auto-onnettomuudessa Marylandissa. Tilanne sai alkunsa, kun miehen Lamborghini hyytyi moottoritielle. Robinson pysäytti lepakkoautonsa tien viereen ja hän meni tarkistamaan moottorin.

Tiellä kaahannut autoilija ei huomannut tien reunaan pysähtynyttä Robinsonia ja törmäsi mieheen ja autoon. 51-vuotias imitaattori menehtyi saamiinsa vammoihin. New York Daily Newsin mukaan Batman-imitaattori oli tunnettu yhteisössä hyväntekijänä. Hän vieraili säännöllisesti lastensairaaloissa toimittamassa pienille potilaille leluja.

Mies tunnetaan myös monista nettihiteiksi muodostuneista videoista. Yksi tunnetuimmista on poliisin pysäytysvideo, jossa Leonard nähdään Batmaniksi pukeutuneena. Toisin kuin elokuvissa, tämä tosielämän sankari ei ollut kuolematon ja yhteisö suree menehtynyttä hyväntekijäänsä. Toyota Camryn kuski selvisi onnettomuudesta lievällä loukkaantumisella.