Parkkipirkko iski – sakotti ruumisautoa kesken arkun lastaamisen

Autot · Annika Kela

Ruumisautonkuljettaja Peter Norris järkyttyi saatuaan sakot hautaustoimiston edessä. Mies oli tilapäisesti pysäyttänyt autonsa toimiston eteen, jotta hautajaisiin kuljetettava vainaja saataisiin nostettua arkkuineen kyytiin.

Norris avasi autonsa ovet ja riensi auttamaan toimiston henkilökuntaa arkun nostamisessa. Kun arkku oli saatu kyytiin, huomasi Norris sakkolapun ikkunassa. Peterille oli rapsahanut 99 euron suuruinen sakko pysäköintivirheestä.

Daily Mail -lehden mukaan Norris on tuohtunut saamastaan sakosta. Vaikka pysäköinninvalvojia on ohjeistettu olemaan sakottamatta työtehtäviä hoitavia ruumisautoja, oli parkkipirkko silti kirjoittanut Peterille sakon.

Norris on valittanut sakostaan ja toivoo, että se mitätöidään. Vaikuttaisi siltä, että sakon kirjoittajalta oli hienovaraisuus ja tilannetaju kadonnut viransa hoitamisen yhteydessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.