Jokainen päivä voi olla viimeinen: Salama surmasi vastanaineen morsiamen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakastunut pariskunta Kathleen Bartlett ja Ryan Pocius menivät naimisiin 11. heinäkuuta. Kuusi päivää häiden jälkeen tuore aviopari oli lähtenyt patikoimaan Coloradon Mount Yale -vuorelle, jossa oli kesken patikointireissun alkanut ukkostamaan.

Salama iski pariskuntaan, minkä seurauksena Bartlett menehtyi. 31-vuotias Bartlett ja 32-vuotias Pocius olivat kummatkin joutuneet salaman kohteiksi. Pocius oli lennätetty vuorelta sairaalaan, jossa hänen tilansa oli vakautunut. Mies pääsi sairaalasta kotiin jo kaksi päivää tapahtuneen jälkeen, mutta ilman tuoretta vaimoaan, joka ei selvinnyt salaman iskusta.

Vuorella oli myös toinen pariskunta, johon salama oli iskenyt, mutta he eivät olleet loukkaantuneet sen seurauksena. Salaman iskettyä naiseen hän oli menehtynyt välittömästi jo ennen kuin apu ehti edes saapua paikalle. Pariskunnan ystävä Deborah Young kommentoi Daily Mail -lehden mukaan, että Pocius on surun murtama menetettyään vastavihityn vaimonsa. Pariskunta oli ystävän mukaan todella rakastunut ja kiitollinen toisistaan mennessään naimisiin.

Traaginen tarina on noussut medioissa esiin siksi, että ihmiset ymmärtäsivät elää jokaisen päivänsä kuin viimeisen, sillä elämä voi saada koska tahansa yllättäviä käänteitä.