Iron Maidenin uutuus myi kultaa ja nousi listaykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen heavy metal –yhtye Iron Maiden julkaisi uuden albumin The Book of Souls 4. syyskuuta. Levy nousi Suomessa heti virallisen albumilistan ykköseksi. Tämä on Iron Maidenille kuudes listaykkönen Suomessa. Levyä on myyty 12.500 kappaletta.

Albumilistojen ykköspaikkaa on juhlittu Suomen lisäksi myös muun muassa Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Japanissa ja Argentiinassa. The Book of Souls on noussut lisäksi iTunesin ykköseksi 33 maassa.

The Book of Souls on yhtyeen 16. studioalbumi ja samalla ensimmäinen tupla-studioalbumi. Levykokonaisuus on 92 minuuttia pitkä. Uudella albumilla biisinkirjoitusjaot ovat aiempia albumeja monipuolisemmat. Basisti ja perustajajäsen Steve Harris on ollut kirjoittamassa seitsemää albumin kappaletta, kuutta niistä yhtyeen kitaristien kanssa ja yhden kokonaan itse.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat