Hulvaton remix Kauhavan mielenosoitusvideosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuviikosta verkossa levisi nopeasti Ilkka-lehden julkaisema video Kauhavan keskustasta, jossa järjestettiin mielenosoitus vastaanottokeskusta vastaan. Toimittaja Juha Aho-Pynttärin haastattelussa nähtiin Kauhavan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Heikki Hakala.

Videosta tekivät nettihitin haastattelun taustalla nähty mieshenkilö sekä mielenosoittajana tanssinut nuori mies. Oli vain ajan kysymys koska videosta tehdään ja julkaistaan verkossa pilailuversioita. Nyt eräässä sellaisessa Kauhavan keskustan tunnelmat on koostettu uusiksi musiikkivideon tyyliin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat