Taapero istui parturituoliin – näinkin rennosti sen voi ottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten leikkaaminen vaatii asiakkaalta paikoillaan pysymistä, minkä vuoksi pienten lasten hiuksia voi olla välillä hankalaa leikata. Parturikampaamossa vieraileminen voi olla pikkuiselle myös pelottava kokemus saksien ja surisevan koneen kanssa.

YouTube-videolla nähdään pikkupoika, joka ottaa parturin käsittelyn todella rennosti. Logan-niminen taapero on kampaamossa juuri, kun olisi päiväunien aika. Se ei estä kuitenkaan poikaa nukkumasta.

Logan on todella herttainen nukahdellessaan jatkuvasti kampaajan leikatessa pojan hiuksia. Logan saa ensimmäisen isojen poikien hiustyylin eikä hänellä ole huolen häivää. Hiusten ja päänahan kosketteleminen saa lapsen torkahtelemaan eikä hän ole pysyä hereillä. Moni vanhempi voikin vain toivoa, että oma taapero tulisi olemaan kampaamokäynnillään näin rento.