Krapularuokien kuningas esiteltiin Ruotsissa

Ruoka · Annika Kela

Ruotsissa sijaitseva Nya Gul & Blå -ravintola on loihtinut ruokalistalleen hirviömäisen pizza-kebab-aterian. Vulcan-pizzaksi kutsuttu annos sisältää kaikkea, joista ihmiset yleensä krapulassa haaveilevat.

Ateriaan kuuluu kebab-lihaa, ranskalaisia, pekonia ja pizzaa. Kaikki aterian herkut on leivottu yhteen. Tähtimäinen annos on monien mielestä silmiä hivelevän kaunis, toisin kuin krapularuoat yleensä. Daily Mail -lehden mukaan hirviömäisen pizzan on kehittänyt Hamlat Givra ja Kifa Algaf.

Vulcan-pizza ei ole syntynyt yhdessä yössä, vaan miehet kertoivat suunnitelleensa annosta kuukausien ajan. Pizza on saanut lämpimän vastaanoton ja asiakkaiden mielestä Vulcan-pizza on kuin taivaanlahja ihmiskunnalle.

Halmatin ja Kifan mukaan pizza on suosittu krapulaherkku ja he ovat saaneet paljon ylistäviä palautteita keksinnöstään. Jää nähtäväksi rantautuuko tämä jätti jonain päivänä myös Suomeen.