.

Krapularuokien kuningas esiteltiin Ruotsissa

Ruoka · Annika Kela

Ruotsissa sijaitseva Nya Gul & Blå -ravintola on loihtinut ruokalistalleen hirviömäisen pizza-kebab-aterian. Vulcan-pizzaksi kutsuttu annos sisältää kaikkea, joista ihmiset yleensä krapulassa haaveilevat.

Ateriaan kuuluu kebab-lihaa, ranskalaisia, pekonia ja pizzaa. Kaikki aterian herkut on leivottu yhteen. Tähtimäinen annos on monien mielestä silmiä hivelevän kaunis, toisin kuin krapularuoat yleensä. Daily Mail -lehden mukaan hirviömäisen pizzan on kehittänyt Hamlat Givra ja Kifa Algaf.

Vulcan-pizza ei ole syntynyt yhdessä yössä, vaan miehet kertoivat suunnitelleensa annosta kuukausien ajan. Pizza on saanut lämpimän vastaanoton ja asiakkaiden mielestä Vulcan-pizza on kuin taivaanlahja ihmiskunnalle.

Halmatin ja Kifan mukaan pizza on suosittu krapulaherkku ja he ovat saaneet paljon ylistäviä palautteita keksinnöstään. Jää nähtäväksi rantautuuko tämä jätti jonain päivänä myös Suomeen.

Uusimmat

.