Miss Peppu 2015 -kisassa traaginen käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kauneuskilpailuihin nopeasti noussut brasilialainen Miss Peppu -kilpailu on parhaillaan taas ajankohtainen kilpailun kotimaassa Brasiliassa. Nyt 21-vuotias kilpailija Fernanda Paulino on jäänyt ulos kilpailun finaalista ja ottanut sen poikkeuksellisen raskaasti.

Splash Newsin mukaan Fernanda Paulino yritti tehdä itsemurhan, kun hän sai kuulla jääneensä kisassa finalistien ulkopuolelle. Tiedon saatuaan peppumissi otti yliannostuksen lääkkeitä. Huolestunut ystävä huomasi tilanteen ja kiidätti Paulinon sairaalahoitoon.

Fernanda itse kertoi auliisti median edustajille tunteneensa olonsa häviäjäksi ja halunneensa siksi kuolla. Parhaillaan häntä hoidetaan Sao Paulossa sijaitsevassa Sao Luis Hospital -sairaalassa. Vime vuonna kilpailun perintöprinsessa Andressa Urach oli kuolla, kun hänen takapuoleensa ja jalkoihinsa asennetut implantit tulehtuivat pahasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat