Burger King tekee historiaa Itämerellä: ”Maailman ensimmäinen…”

Matkailu Ruoka · Stara.fi

Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivälle Tallink Star -pikalaivalle avataan vuoden 2016 alkupuolella maailman ensimmäinen kelluva Burger King -ravintola. Ravintola avataan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

– Sekä Tallink Shuttle -laivat että Burger King -ravintolat tarjoavat asiakkaille nopeita, luotettavia ja korkealuokkaisia palveluja. Pikalaivojemme matkustusaika on vain kaksi tuntia, joten maailmanlaajuinen pikaruokakonsepti tarjoaa mieluisan vaihtoehdon matkustajillemme, Tallinkin johtokunnan jäsen Lembit Kitter kertoo.

Burger King rakennetaan Star-laivalle alkuvuoden telakoinnin aikana. Ravintolaan tulee lähes 300 asiakaspaikkaa, mutta take away -palvelun myötä tuotteita on mahdollista nauttia laivan muissakin tiloissa. Ravintolan työntekijät koulutetaan ja perehdytetään ravintolaketjun kansainvälisen konseptin mukaisesti.