Hiustatuoinnit nopeasti kasvava trendi – teini-Kardashian näyttää mallia

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin nuorin jäsen Kylie Jenner on miljoonien teinityttöjen tyyli-ikoni. Hänen edustamansa trendit nousevat usein suosioon myös tavallisten nuorten keskuudessa. Seuraavaksi hypetystä saavat hiustatuoinnit.

Splash
Splash

18-vuotias Kylie Jenner on nähty pitämässä Scünci-yrityksen markkinoille tuomaa hiustatuointia kutreissaan. Tämä tarkoittaa lähes poikkeuksetta sitä, että nyt jokaisen muotitietoisen nuoren on hankittava samanlaisia hiuskoristeita itselleen.

Hiustatuoinnit kiinnitetään kostealla pyyhkeellä ja ne lähtevät pois seuraavassa pesussa. Suortuviin kiinnitettäviä metallitautointeja saa ostettua tai tilattua muutamalla eurolla, joten näihin koristeisiin on varaa pienemmälläkin viikkorahalla. Mashable-sivusto tietää, että kohta hiustatuointeja nähdään kaikilla.