Krapulamorkkis vailla vertaa: Mies tatuoi aurinkolasit silmilleen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Swanseassa sijaitseva 1192 Laser and Beauty Clinic -kauneusklinikka on saanut asiakkaakseen miehen, joka oli ottanut kasvoihinsa tatuoinnin humalassa. Ystävänsä polttareihin osallistunut mies oli tatuoinut kasvoilleen aurinkolasit, joissa luki Rayban.

Wales News Service -sivuston mukaan Blackpoolissa järjestetyt polttarit olivat selvästi lähteneet käsistä. Seuraavana aamuna mies heräsi tatuoituna eikä hän muistanut koko illasta mitään. Anonyyminä pysytellyt englantilaismies kertoi lehdelle, että hän järkyttyi tajutessaan, että lasit eivät olleetkaan tusseilla piirretyt.

Alkujärkytyksen jälkeen mies sopeutui elämään tatuointinsa kanssa, kunnes eräänä päivänä hän joutui pubissa ollessaan muiden pilkan kohteeksi. Mies tajusi, etteivät lasit olleet vain hänen häpeänsä vaan hänen perheenjäsenensä häpesivät myös tatuointia. Niinpä mies päätti hankkiutua siitä eroon. Kuuden laserkäsittelyn jälkeen tatuoidut Rayban-lasit ovat enää vain muisto miehelle. Humalassa töpeksinen oli tullut juhlijalle kalliiksi.