Äiti joi 8 litraa kolajuomia päivässä – kohtalokas seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin Stoke-on-Trentissä on surtu 38-vuotiaan perheenäidin yllättävää poismenoa. Teini-ikäinen poika oli löytänyt äitinsä kotoaan elottomana, eikä naisen pelastamiseksi ollut mitään tehtävissä.

Daily Mail -lehden mukaan Victoria Lanen epäillään menehtyneen myrkytystilaan, sillä naisen sisäelimet olivat pettäneet. Lähipiirin mukaan naisella oli tapana juoda jopa 8 litraa kolajuomia päivittäin. Victoria saattoi juoda neljä kahden litran Pepsi Max -pulloa päivässä.

Lääkärit pahoin pelkäävät, että naisen limonadiriippuvuus johti hänen kuolemaansa. Vuosien ajan Lane oli syönyt masennukseen ja ahdistukseen määrättyjä lääkkeitä. Lääkkeiden ja kofeiinin yhteisvaikutus johti siihen, että Victorian elimistö alkoi pettää. Kuolinsyytä ei ole vielä vahvistettu, mutta asiantuntijat uskovat, että kofeiinin yliannostus yhdistettynä lääkkeisiin johti hänen kuolemaansa.