Googlessa odottamaton suosikkihaku: ”Miten kasvatan miesnutturan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten hiusmuodin saralla tämän vuoden suosituimpiin hiustrendeihin on kuulunut miesnuttura eli manbun. Think with Google -sivuston mukaan hiustrendin nousu on näkynyt selvästi myös Google-hauissa, koska miehet ovat etsineet tietoa miehekkään nutturan kasvattamiseen erilaisilta verkkosivustoilta.

Googlella tehtyjen hakujen mukaan miesnuttura on kuulunut suosituimpien kauneuteen ja hiuksiin liittyvien hakusanojen joukkoon. Miehet ovat etsineet tietoa siitä, miten pitkät hiukset kasvatetaan ja kuinka nuttura sidotaan päälaelle. Käytetyimmät lauseet manbun-sanan ympärillä olivat: ”How to tie a manbun?” ja ”How to grow a manbun?”.

Hiustrendin suosiosta päätellen melko moni on myös löytänyt hakemansa vinkit hiusten kasvattamisen ja ponnarin käyttämisen suhteen. Google-hakujen mukaan suosittuja trendejä ovat myös erilaiset letit naisilla ja miesten lyhyt hiusmalli, jossa pisimmän osan saa muotoiltua monella eri tavalla kammaten hiukset sivulle, taakse, kihartamalla ne tai kietaistua pienelle nutturalle.