Autistinen poika ei antanut leikata hiuksia – kunnes oikea parturi osui kohdalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

James Williams -niminen parturikampaaja kohtasi todellisen haasteen saadessaan vastaanotolleen pienen Mason-nimisen pojan. Mason on autistinen eikä anna kenenkään mennä hänen korvansa lähelle, minkä vuoksi Masonin vanhemmilla Jamiella ja Deninella oli ollut vaikeuksia löytää pojalle sopivaa parturia.

Vanhemmat olivat suositusten vuoksi vieneet poikansa James Williamsin liikkeeseen eivätkä he joutuneet pettymään. James teki kaikkensa antaakseen Masonille hyvän leikkauksen eikä lannistunut, vaikka se ei ensiyrittämällä vielä onnistunutkaan.

Useiden yritysten jälkeen James sai lopulta voitettua pojan luottamuksen ja onnistui leikkaamaan tämän hiukset. James oli mennyt Masonin viereen maahan makaamaan, jolloin poika oli viimein antanut hänen leikata hiuksia korvan vierestä, mikä on aiemmin saanut Masonin juoksemaan karkuun.

Mason onnistui saamaan ensimmäisen kunnollisen hiusten leikkauksen, mikä oli pojalle ja hänen vanhemmilleen iso asia. James oli lopuksi vielä pyytänyt Masonilta ylävitosta, minkä sijaan poika olikin halannut Jamesia kiitokseksi.