Eron voi nyt tilata verkkokaupasta avaimet käteen -toimituksella

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Nykyään verkkokaupoista voi tilata jo lähes mitä tahansa, mutta eroja tarjoava The Breakup Shop -niminen verkkokauppa onnistuu silti yllättämään sivuilleen eksyneet. Sivusto tarjoaa eron haluavalle poika- tai tyttöystävälle palvelua, jossa yritys hoitaa eron asiakkaan puolesta.

The Breakup Shop -verkkokaupasta asiakas voi ostaa itselleen eron. Verkkokaupassa on kaksi erilaista katalogia, joista toisessa on erilaisia tekstiviestejä ja toisessa lahjoja, jotka yritys voi lähettää asiakkaan tulevalle entiselle. Ainut asia, mitä yritys ei pysty tietenkään tarjoamaan tai lupaamaan asiakkaalle, on jätetyksi julmalla tavalla tulleen henkilön anteeksianto.

Valmiiksi räätälöityihin tekstiviesteihin tulee lisätä vain oma ja puolison nimi. Tekstiviestit ja sähköpostit maksavat 10 dollaria, kirje 20 – 30 dollaria ja työntekijän tekemä eropuhelu 29 dollaria. Lahjapuolelta löytyy myös Rakkauden sivut -elokuva, Netflix-lahjakortti, viiniä, keksejä ja Call of Duty Ghosts -peli Playstation 4 -pelikonsolille.