Parturin lupaus: Lapselle elinikäinen parturointi hyvästä koulutodistuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Neljännellä luokalla oleva yhdeksänvuotias Kamarian Fox oli mennyt tavanomaiseen tyyliinsä parturiin leikkauttamaan hiuksensa. Hänen hiuksensa leikkasi Mike Shelton -niminen parturikampaaja, joka mieltyi poikaan heti.

Shelton huomasi nopeasti, että poika on ikäistään viisaampi ja nokkelampi, minkä vuoksi hän päätti tehdä pojalle erityisen tarjouksen.

Shelton oli huomannut, että Fox on todella älykäs ja oivaltava yhdeksänvuotiaaksi pojaksi. Shelton ei halunnut nähdä pojan heittävän mahdollisuuksiaan hukkaan, minkä vuoksi hän teki pojalle hienon tarjouksen. Shelton lupasi leikata Foxin hiukset koko tämän loppuelämän ajan ilmaiseksi jos poika suoriutuu hyvin koulusta.

Fox oli ottanut tarjouksen tosissaan ja alkanut petraamaan koulussa opiskellen entistä kovemmin. Fox oli nyt todistuksen saatuaan mennyt paperilappusen kanssa uudelleen parturiin näyttäen todistustaan Sheltonille. Poika oli saanut korkeimmat arvosanat jokaisesta aineesta, minkä vuoksi Shelton tarjosi pojalle ilmaisen hiustenleikkuun niin kuin oli sovittu.

Mike Shelton on todella tyytyväinen hänen tekemästään vaikutuksesta poikaan ja siitä, että poika piti sopimuksesta kiinni ja otti sen niin vakavissaan. Huffington Post -lehti kertoo myös pojan äidin olevan erityisen ylpeä Foxista ja hänen omistautumisestaan opiskeluun.

Attn FB!!! I want everyone to STOP what u are doing & "#Like" & "#Share" this status! I told "Kamarian" who is in the…

Posted by Mike Shelton on Monday, November 16, 2015