Bordellin emäntä menehtyi – sai seksiä tihkuvat hautajaiset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Televisiopersoonana, näyttelijättärenä ja bordellin emäntänä tunnettu Cynthia Payne on menehtynyt 82 vuoden iässä. Madame Cy -nimellä tunnetulle emännälle järjestettiin äskettäin hautajaiset, jossa teemana oli seksileikit.

Daily Mail -lehden mukaan miesvieraat olivat pukeutuneet poliiseiksi ja naiset ranskalaisiksi sisäköiksi. Kukka-asetelmissa koreili teksti: Seksi. Läheisten mukaan hautajaiset kunnioittivat Madame Cyn muistoa tavalla, josta edesmennyt Cynthia olisi ollut ylpeä.

Madame Cy laskettiin haudan lepoon Etelä-Lontoossa. Räväkkänä persoonana tunnettu Madame Cy oli aikanaan kohujulkkis, sillä hän puhui avoimesti seksistä ja järjesti usein erilaisia seksijuhlia. Nainen myös lanseerasi aikoinaan oman seksileluvalikoiman. Eipä ole ihme, että myös Madame Cyn hautajaisissa seksiteema oli voimakkaasti esillä.