Phuketin lento päätyikin Bangkokiin – lentoyhtiö ei ilmoittanut matkustajille!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Jetstar-lentoyhtiö on onnistunut suututtamaan asiakkaansa muuttamalla lentonsa määränpäätä kertomatta siitä matkustajille. Australian Sydneystä Thaimaan Phuketiin matkalla ollut lentokone laskeutuikin yllättäen Bangkokin kentälle.

Monet lentomatkustajista sai tietää vasta kentällä olevansa väärässä kaupungissa. Jetstar-lentoyhtiön Twitter-tili täyttyi pian tuohtuneiden asiakkaiden kommenteista. Heidän mukaansa raivostuttavinta oli se, että heille ei kerrottu siitä, miten yhtiö oli päättänyt muuttaa heidän matkaansa.

Daily Mail -lehden mukaan matkustajat odottivat Bangkokin lentokentällä lähes neljä tuntia, kunnes heille tultiin kertomaan, että lento Phuketiin järjestyy vasta seuraavana aamuna. Matkustajat majoitettiin hotelliin ja matka jatkui seuraavana päivänä. Myöhemmin yhtiö kertoi, että määränpäätä muutettiin viime hetkillä huonon lentosään vuoksi. Kaikki matkustajat eivät kuitenkaan uskoneet selitystä.