Popkaunotar heitettiin ulos baarista – puri järjestyksenvalvojaa rintaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka amerikkalainen räppäri Azealia Banks oli raivonnut lentokoneen henkilökunnalle väsyneenä ja vihaisena. Nyt hän on käynyt käsiksi newyorkilaisen ravintolan järjestyksenvalvojana työskennelleeseen naiseen.

24-vuotias laulaja ja laulunkirjoittaja oli lyönyt turvallisuusalan ammattilaista nyrkillä ja purrut häntä sen jälkeen rintaan. Tappelua aiemmin räppäri oli joutunut massariitaan ovimiesten kanssa, koska huonokäytöksinen supertähti uhattiin heittää ulos Up&Down-nimisestä ravintolasta.

New York Post kertoo, että klubilla oli vietetty kutsuvierasbileitä. Hänen olisi pitänyt hakea käteensä leima ravintolan yläkerrasta sisäänpääsyn takaamiseksi. Sen sijaan Azealia Banks ryhtyi huutamaan ja kiroilemaan järjestyksenvalvojille, koska he eivät tunnistaneet tähteä. Azealia muun muassa huusi, että hän on esiintynyt Rihanna albumilla.