Suomiräppäri tatuoi Alexander Stubbin twiitin pohkeeseensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Heikki Helastinen tunnetaan kavereiden kesken hauskoista tatuoinneistaan. Helastinen on tatuoinut ihoonsa muun muassa kollegojensa kasvokuvia, joista yksi esittää Feniks Willamoa ja yksi Uniikkia.

Tällä kertaa Helastinen päätti ikuistaa Alexander Stubbin paljon puhuttaneen twiitin pohkeeseensa. Stubb iloitsi 15. joulukuuta hyvästä päivänaloituksestaan twiittaamalla: ”Good sleep. Good morning session on the @wattbike. Good coffee. Good raw porridge. Good energy levels. Gonna be a good day. Good morning!”. Helastinen oli monien muiden tavoin kiinnittänyt hyvänmielen twiittiin huomiota, ja päättänyt tatuoida tekstin ihoonsa.

Nyt Helastisen pohjetta koristaa pitkä teksti, jossa iloitaan yöunista, hyvästä kuntopyöräilysessiosta, herkullisesta raakapuurosta, hyvistä energiatasoista ja toivotetaan hyvää huomenta. Muiden hauskojen tatuointien lisäksi Stubbin twiitti sopii Helastisen ihoon kuin nenä päähän.