Murtovaras paljastui asukkaan pojaksi – vei padallisen lempiruokaansa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Mexicossa asuva mies on pidätetty murtovarkauden takia. Hän oli mennyt luvatta oman äitinsä asuntoon ja vienyt mukanaan perinteistä meksikolaistyylistä juhlaruokaa. Äiti ilmoitti asiasta poliisille.

Albuquerue Journal -paikallislehti uutisoi, että kaupungissa asuva 23-vuotias Jonathan Ray oli pidätetty murtovarkauden vuoksi. Hän oli aiemmin lähettänyt äidilleen tekstiviestin, jossa kysyi voisiko tulla syömään perinteistä meksikolaispataa vanhempansa luokse. Äiti oli kieltänyt poikaa.

Jonathan Ray ei välittänyt äitinsä toiveesta, vaan murtautui sisälle asuntoon portin ja autotallin oven rikkoen. Hän vei mukanaan padallisen sianlihasta, kaalista, chilistä ja salsasta valmistettua muhennosta. Mies pidätettiin kylläisenä ja häntä odottaa tuomio.