Lentolaudat markkinoille huhtikuussa – hinta 20 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset ympäri maailmaa ovat haaveilleet toimivista lentolaudoista siitä lähtien, kun näkivät niitä Paluu tulevaisuuteen, osa 2 -elokuvassa. Pian toimivien lentolautojen luvataan saapuvan kauppojen hyllyille, joskin varsin kalliiseen hintaan.

Arca Space Corporations esittelee tuoreella videollaan Arcaboard-lautaa, joka pysyy ilmassa 36 puhtaltimen avulla. Huhtikuussa myyntiin tulevalla laudalla on hintaa 20.000 dollaria, eli yli 18.000 euroa.

Arcaboard ei ole ehkä aivan sitä, mitä Paluu tulevaisuuteen -fanit ovat lentolaudaltaan toivoneet. Engadget-sivuston mukaan laitteen akku riittää pitämään laudan ilmassa vain noin kuusi minuuttia kerrallaan, ja sen lataaminen kestää kuusi tuntia. Myöskään ulkonäkö ei hivele silmää, sillä Arcaboard näyttää skeittilaudan sijaan lähinnä lentävältä muovilaatikolta.