Lemmy kuoli pelatessaan videopeliä – rockmaailma suree legendaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä rockmaailmaa kohtasi suru-uutinen, kun rakastettu rock-ikoni Lemmy Kilmister menehtyi. Asiasta uutisoineen Hän menehtyi aggressiiviseen syöpään kotonaan vain kaksi päivää diagnoosin jälkeen. Yhtyeensä mukaan Lemmy kuoli kotonaan lempiharrastuksensa parissa.

Motörhead kertoo Lemmyn mnehtyneen pelatessaan rakastamaansa videopeliä kotonaan. Samaa videopeliä Lemmy pelasi vuosien ajan Sunset Boulevardilla sijaitsevassa The Rainbow Bar and Grill -ravintolassa, joka oli hänen kantapaikkansa.

Rockmaailman suurimmat tähdet ovat kiirehtineet osoittamaan surunvalittelunsa legendan poismenon johdosta sosiaalisessa mediassa. Myös Motörhead-yhtye kirjoitti asiasta Facebookissa.

There is no easy way to say this…our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely…

Julkaissut Official Motörhead 28. joulukuuta 2015