Mies pääsi irti huumeista – dramaattinen muodonmuutos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Ryan Harder on entinen metamfetamiinin käyttäjä. Mies onnistui vieroittumaan huumeista noin vuosi sitten ja sittemmin hän on myös luopunut alkoholin käytöstä. Harder on ollut kuivilla huhtikuusta lähtien ja se näkyy hänen kasvoissaan.

Ryan on jakanut tarinansa ja kuvansa edistyksestään Reddit-palvelussa. Harder kertoi Metro-lehdelle, että hän on käyttänyt huumeita 14-vuotiaasta asti ja hän jäi koukkuun metamfetamiiniin ollessaan 18-vuotias. Harder on onnessaan siitä, että hän on päässyt pahimman yli ja hän nauttii päihteettömästä elämästään.

Ryanin julkaisemaa kuvaa on jaettu sosiaalisessa mediassa, sillä mies on nykyään kuin eri ihminen. Harderin julkaisussa on kaksi kuvaa, joista toinen on ajalta jolloin hän käytti huumeita ja toinen on noin 9 kuukautta huumeista vieroittumisen jälkeen. Ero on huomattava ja nykyään mies näyttää terveeltä, elinvoimaiselta, iloiselta ja onnelliselta. Harderin kuvat ovat motivoineet ja auttaneet monia muita, jotka ovat painineet samojen vaikeuksien kanssa kuin Ryan.

View post on imgur.com