Mies vuokrasi Lamborghinin – kolaroi lunastuskuntoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

31-vuotias englantilaismies on ostanut itselleen tänä jouluna poikkeuksellisen kalliin joululahjan. Miehestä nimittäin tuli hiljattain limenvirhreän Lamborghini Huracánin uusi omistaja. Mies joutui lunastamaan luksusauton itselleen sen jälkeen, kun hän oli kolaroinut sen moottoritiellä.

Daily Mail -lehden mukaan mies oli vuokrannut 299.000 euron arvoisen Lamborghinin itselleen tapaninpäiväksi 1.225 euron hintaan. Moottoritielle päästyään kuski päätti kokeilla luksusauton tehoja ja hän painoi kaasun pohjaan. Pian sen jälkeen hän menetti auton hallinnan ja ajoi ulos tieltä.

Rytäkässä auto vaurioittui pahoin ja lopulta vuokrayritys vaati auton lunastamista. Koska kuski oli ajanut huomattavasti yli nopeusrajoitusten, ei vakuutuskaan tule todennäköisesti auttamaan vuokrakuskia maksujen kanssa.

West-Sussexissa sijaitsevan luksusautojen vuokrafirman omistajat saivat tietää onnettomuudesta sosiaalisen median kautta, kun ihmiset alkoivat jakaa kuvia ruttaantuneesta Lamborghinista. On sanomattakin selvää, että joulupyhät kävi kuskille kalliiksi.