Seurapiirikaunottaren uikkarit pettivät – nolo näky uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Brittny Gastineau on Suomessa vielä tuntematon julkkistähti, mutta kotimaassaan neitokainen on noussut julkisuuden valokeilaan esimerkiksi The Gastineau Girls -realitysarjan kautta. Malliuraa luonut Brittny on myös Kim Kardashianin ystävä.

31-vuotias seurapiirikaunotar oli eilen nauttimassa välipäivien lomastaan Miami Beachilla, jossa hän käväisi myös pulahtamassa meressä. Gastineau oli pukeutunut punaisiin yksiosaisiin uikkareihin, kun asu petti yllättäen nolosti ja paljasti liikaa paljasta pintaa.

The Gastineau Girls -realitysarjassa seurattiin Brittnyn ja hänen äitinsä, Lisa Gastineaun, edesottamuksia. Brittny Gastineau on entisen NFL-pelaajan, Mark Gastineaun, tytär. Neitokainen on nähty oman realitysarjansa ohella muun muassa Rikkaat Kardashianit -sarjassa ja Brüno-komediaelokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash