Uusi julkkispari! Kat Von D ja Steve-O seurustelevat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kat Von D on seurustellut useiden julkkismiesten kanssa, sillä hänen kanssaan ovat seurustelleet muun muassa Mötley Crüen basisti Nikki Sixx, konemusiikkiartisti Deadmau5 ja West Coast Choppers -televisiosarjan Jesse James. Nyt hän seurustelee hurjapää Steve-O:n kanssa.

Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut koko maailmalle tutuksi tatuointistudioistaan ja niihin liittyvistä Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuointitaiteilijalla on runsas fanijoukko, ja tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet naisen viettäneen viime päivinä runsaasti aikaa Jackass-sankari Steve-O:n kanssa. Nyt neitokainen on vahvistanut suhdehuhut.

Steve-O julkaisi äskettäin parista yhteiskuvan Facebookiin. He myös tekivät hiljattain yhteisen videon, jolla opastettiin perinteisen klovnin maskin tekemistä. Samalla Kat esitteli miehen taustaa ja historiaa osana YouTube-kanavan ohjelmaansa. Kaksikko matkusti yhdessä Lontooseen ja yhteiskuva on otettu lentokoneessa.

Thank you, @officiallysteveo, for breaking the spell. ❤️

Posted by Kat Von D on Tuesday, December 29, 2015

Best decision I made all day… I wasn't happy with my seat on the plane, so I climbed into Kat Von D's…

Posted by Steve-O on Monday, December 21, 2015