Kuvausryhmä ei saanut käyttää Farrahin vessaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan realitysarjasta tuttu Farrah Abraham nähdään tätä nykyä Teen Mom -ohjelmassa. Hän on tullut todella tutuksi ohjelmaa kuvaavalle henkilöstölle, ja luulisi, että yli kuuden vuoden yhteistyö on hitsannut häntä yhteen MTV:n väen kanssa. Väärin luultu.

Nyt on nimittäin paljastettu julkisuuteen, että teiniäitinä julkisuuteen pompannut Farrah Abraham ei anna televisio-ohjelman kuvausryhmän käyttää edes hänen vessaansa. Tuottaja on varoittanut kuvausryhmää asiasta. Farrah on suorastaan neuroottinen tavaroidensa suhteen ja haluaa pitää kaiken siistinä ja järjestyksessä.

Kuvausryhmälle tuotiin väliaikainen vessa talon ulkopuolelle kuvausten ajaksi. Lisäksi Farrahin kotona käytetään jalkineita suojaavia pusseja, jotta hänen lattiansa eivät likaantuisi tai vahingoittuisi. Samassa taloudessa asuu Farrahin kuusivuotias Sophia-tytär, The Stir uutisoi.