Tämäkö hottis 45-vuotias? Bikinivartalosta ei todellakaan uskoisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti Bethenny Frankel muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -ohjelmasta. Nainen alkoi sittemmin juontaa omaa keskusteluohjelmaa, joka kantaa tähden nimeä. Taannoin Frankel erosi, minkä jälkeen palasi julkisuuteen.

Eilen Bethenny Frankel kuvattiin hänen viettäessään vapaapäiväänsä rannalla Miami Beachilla, jossa hänen upea bikinivartalonsa aiheutti syystäkin keskustelua. Ei nimittäin ihan heti uskoisi, että kyseessä on 45-vuotiaan vartalo.

Bethenny Frankel oli pari vuotta naimisissa aviomiehensä liikemies Jason Hoppyn kanssa. Liitto päättyi viime vuonna eroon. Heillä on yhteinen Bryn-tytär. Ero oli kaunottarelle toinen, sillä vuosina 1996 – 1997 hän ehti olla lyhyessä liitossa viihdetuottajan Peter Sussmanin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash