Bill Cosby pidätettiin – nainen syyttää raiskauksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma järkkyi kun julkisuuteen paljastui leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittäneen Bill Cosby pimeä puoli. Mies oli useiden eri naisten mukaan huumannut heidät ja pakottanut sen jälkeen yhdyntään. Nyt hänet on pidätetty epäiltynä raiskauksesta 11 vuotta sitten.

Näyttelijä Bill Cosbyn uusi vuosi alkaa hieman toisenlaisissa tunnelmissa, sillä hänestä annettiin äskettäin pidätysmääräys vuonna 2004 mahdollisesti tapahtuneen väkisinmakaamisen vuoksi. Tapahtumapaikkana oli Cosbyn Pennsylvaniassa sijaitseva kartano. Cosby maksoi itsensä ulos vankilasta miljoonan dollarin takuilla.

Bill Cosbyn uhriksi joutunut hieroja Andrea Constad haluaa miehen kuitenkin vastuuseen teoistaan. People-lehden mukaan tähän mennessä noin 50 naista on ilmottautunut joutuneensa Bill Cosbyn uhriksi. Syytteet eivät ole aina päätyneet oikeuteen, sillä niitä on soviteltu lakimiesten kesken suljettujen ovien takana. Cosby on kiistänyt teot.