Karkurilehmä on paennut viranomaisia jo 5 kuukautta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Hartfordin viranomaiset ovat laatineet suunnitelman kaupunkia piinanneen karkurilehmän kiinniottamiseksi. Maatilalta karannut lehmä on nauttinut vapaudesta jo viiden kuukauden ajan ja ajoittain se on näyttäytynyt kaupungin keskustassa aiheuttaen hämminkiä.

Kuin ihmeen kaupalla lehmä on onnistunut pakenemaan kiinniottajia kuukausien ajan. Lehmä on vaellellut New Yorkin osavaltion pohjoisosissa, eksyen välillä asutusalueille. Viranomaiset saivat hiljattain havaintoja karkulaisesta ja nyt lehmän kiinniottamiseksi on viritetty ansoja.

Lehmä yritetään houkutella ansaan ruokien avulla. Metro-lehden mukaan lehmän omistajan henkilöllisyys ei ole selvinnyt. Paikallinen maatilanomistaja on luvannut tarjota karkurilehmälle kodin, mikäli se saadaan kiinni. Sosiaalisessa mediassa on perustettu ryhmä: Free the New Hartford cow, jonka jäsenet toivovat, että lehmän annettaisiin elää vapaudessa. Jää nähtäväksi kuinka kauan lehmä onnistuu pakenemaan viranomaisia.