Lasten laulusuoritus loksauttaa leuat – ja tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinassa on kuultu uskomaton kahden lapsen laulusuoritus paikallisessa laulukilpailussa. Tyttö ja poika ovat tulkinneet suositun You raise Me Up -kappaleen tavalla, joka saa ihon nousemaan kananlihalle korvannipukoita myöten.

Hiljattain julkaistulla videolla nähdään kaksi kiinalaislasta mikrofonit kädessä. Vaikka nettiin julkaistaan jatkuvasti videoita erityistaitoja omaavista ihmisistä, ovat nämä pikkutalentit lähes vertaansa vailla. Heleä-ääniset lapsukaiset korjaavat potin.

Stara bongasi videon aikamiehen Facebook-sivulta, ja herra julkisesti tunnusti vuodattaneensa kyyneleitä videon laulua kuunnellessaan. Toisin sanoen nyt liikutaan herkän tulkinnan ytimessä, joka tehoaa ainakin suomalaisiin könsikkäisiin.